Nieuw- en verbouw

Wij realiseren projecten volledig in eigen beheer; van ontwerp tot montage en oplevering. Daardoor bent u verzekerd van altijd hetzelfde gezicht en altijd dezelfde hoge kwaliteit en service. Voor u wel zo eenvoudig en vertrouwd.

Materialen en afmetingen

Wij werken uitsluitend met gerenommeerde leveranciers en kwalitatief hoogwaardige materialen. De koel- of vriesinstallatie monteren wij zelf, daarmee borgen wij onze hoge kwaliteit.

Koelcellen zijn er in vele verschillende afmetingen. Voor grote koelcel gebruiken wij speciale sandwichpanelen. Een kleinere koelcel bouwen wij met panelen die met een inbusverbinding in elkaar haken.

Temperatuur controle

Wij kunnen uw koel- of vriescel voorzien van temperatuurcontrole. Hiermee kunt u de temperatuur van u koel- of vriescel altijd bekijken in de cloud op uw computer of telefoon. Mocht de temperatuur te veel afwijken, dan krijgt u hiervan een alarmmelding.

Deuren

Onze koel- en vriescellen zijn leverbaar met verschillende typen deuren. Zo kunt u onder andere kiezen voor een volautomatische overheaddeur of juist voor handige schuifdeuren. Afhankelijk van uw wensen bekijken we wat voor u de beste oplossing is.

Demontabel

Onze koel- en vriescellen zijn demontabel. Daarom is het mogelijk de koel- of vriescel in de toekomst te verplaatsen, mocht u dat willen.

Planning en oplevering 

Uw wensen staan bij ons centraal. Dat geldt ook voor de oplevering van uw project. Omdat wij de projecten zelf realiseren, kunnen wij flexibel zijn met de planning en installatie van uw project.

Meer weten? Of direct een afspraak maken?